Čanak pozvao Šešelja na dvoboj: Ponesi pištolj, pi*ka ti materina, da riješimo to jednom za svagda!

Nenad Čanak, predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, gostujući u Jutarnjem programu srbijanske televizije Happy kod Milomira Marića, pozvao je lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja na dvoboj, poručivši mu da bira oružje.

Kometarišući incident koji se sinoć dogodio u Marićevoj “Ćirilici”, kada su Šešelj i Dragoslav Bokan ušli u verbalni duel sa Čedomirom Jovanovićem, poslije kojeg je lider LDP-a napustio studio, Čanak ih je nazvao smećem.

Čedomir Jovanović napustio Ćirilicu, Šešelj i Bokan ga vrijeđali

– Govorim vrlo ozbiljno! Ta gomila smeća, od Šešelja i Bokana pa nadalje, koja sebe predstavlja kao ne znam kakve intelektualce nacionalne orijentacije. Oni su uvreda i za intelektualce i za naciju… Da ih vidim, sve te delije i junačine bez badigardova… Evo, gospodo, birajte oružje, hajde da to riješimo jednom zauvijek. Hajde da riješimo – rekao je Čanak.

Na Marićevu opasku da je još u vrijeme Slobodana Miloševića učestvovao u TV duelima sa Šešeljom i da ga je Šešelj, kao i mnoge druge, uvijek pobjeđivao, Čanak je odgovorio:

– Ti stvarno misliš da je on nekog pobijedio? Njegovi prostakluci, njegova nadvikivanja… To je jedan najprizemniji sarajevski ulični fazon koji je on pokupio kao seljače koje je tamo došlo u školu. Vidjela žaba gdje se konji potkivaju pa i ona digla nogu…

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine ponovo je Šešelju uputio poziv na dvoboj:

– Vojislave Šešelju, svinjo jedna i zločinče najobičniji, čekam te gdje hoćeš i kad hoćeš s pištoljem, ponesi i ti tvoj, pi… ti materina, koji si potezao na studente! Da te vidim da riješimo to nas dvojica već jednom!

Video pogledajte OVDJE.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79