Čedomir Jovanović proglašen za počasnog građanina Kantona Sarajevo

Čedomir Jovanović proglašen za počasnog građanina Kantona Sarajevo


Skupština Kantona Sarajevo je na današnjoj sjednici, na prijedlog Odbora za javna priznanja Kantona Sarajevo, donijela Odluku o proglašenju Čedomira Jovanovića, predsjednika Liberalno-demokratske partije, za počasnog građanina Kantona Sarajevo, saopćeno je danas iz ove stranke.

”Gospodin Čedomir Jovanović proglašava se počasnim građaninom Kantona Sarajevo zbog izuzetnih zasluga u širenju istine o dešavanjima u našoj zemlji i za doprinos razvijanju međunarodnih odnosa na načelima solidarnosti, demokratičnosti i tolerancije među ljudima različitih nacija, vjera i kultura – navodi se, između ostalog”, u obrazloženju Odluke, saopćio je LDP.

U Odluci koju je danas verifikovala Skupština ovog kantona dodaje se da se počasnom građaninu dodjeljuje Povelja Kantona Sarajevo prenosi N1.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija