Čedomir Jovanović tokom sinoćnjeg incidenta imao više od dva promila alkohola u krvi

Lider LDP-a Čedomir Jovanović, koji je sinoć oko 22 sata demolirao poznati beogradski restoran brze hrane “Pončo”, tokom incidenta je imao više od dva promila alkohola u krvi.

Jovanović je nakon intervencije policije priveden u prostorije PU Novi Beograd, gdje su policijski službenici od njega uzeli izjavu, a izvršeno je i alkotestiranje.

Kako saznaje “Kurir” iz neimenovanog izvora upoznatog o ovom slučaju, u trenutku vađenja Jovanoviću je izmjereno više od 1,5 promila alkohola u krvi.

“Pretpostavlja se da je u trenutku incidenta imao više od dva promila. Ipak, koliko je tačno imao, bit će utvrđeno vještačenjem na osnovu dobijenog rezultata i vremena koje je prošlo od momenta napada do vađenja krvi”, kazao je neimenovani izvor.

Podsjećamo, Lider LDP-a i savjetnik člana Predsjedništva BiH jutros je dao svoju verziju sinoćnjih događaja. On je rekao da su ga sinoć napali pripadnici navijačke grupe “Hijene” dok je išao dati iskaz u policiju vezano za prijašnje napade navijača na njega.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79