Čega se sjetila: Glumila doktoricu i uzela na hiljade eura od ljudi

Istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda odredio je pritvor 48-godišnjakinji koja se lažno predstavljala kao doktorica i od pacijenata uzimala novac, ali i kao medicinska sestra koja je iznajmljivala apartmane i nije ih plaćala.

Sudija istrage je odredio pritvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela, saopštilo je Opštinsko državno tužilaštvo u Zagrebu.

Tužilaštvo je preciziralo da se 48-godišnjakinja od 4. septembra 2020. do 7. marta 2021. godine, kako bi se okoristila, u više navrata lažno predstavljala kao medicinska sestra i iznajmljivala apartmane na području Zagreba u kojima bi boravila, a potom ih napuštala a da nije platila troškove smještaja.

Sumnja se i da se lažno predstavljala kao doktorica te dogovarala bolnička liječenja i dijagnostičke obrade, a potom od oštećenih uzimala novac.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79