Čekali su čak 30 godina: Grad u BiH dobiva taksi službu i nova radna mjesta

U sklopu već prepoznatljivog Livno Busa, a nakon gotovo 30 godina, Grad Livno ponovno dobiva profesionalnu taksi službu.

Kako je kazao vlasnik livanjske tvrtke Livno Bus i osnivač taksi službe Mario Pavlinović, nakon 30 godina Livno ponovno dobiva profesionalnu taksi službu koja ujedno znači i otvaranje desetak novih radnih mjesta.

Kroz sami projekt ‘Li Taxy’ uvodimo i neke novine, od samih auta koja će biti premium klasa i netipična auta za taxi do informatičkih rješenja i svega ostaloga. Cilj je omogućiti povoljan, efikasan način prijevoza i dati dodatnu vrijednost gradu te novu mogućnost našim ljudima, pogotovo u selima gdje je prijevoz do grada postao jako zahtjevan, a u nekim situacijama i nemoguća misija – istakao je Pavlinović za Fenu.

Trenutno su u fazi obuke djelatnika, kao i obilježavanja pozicija gdje će ih korisnici moći pronaći.

Za sami početak Livnjacima će na raspolaganju biti četiri vozila.

Također, bit će omogućena online rezervacija vozila putem mobilne aplikacije, a ovisno od interesa, naš je cilj širenje mreže ‘Li Taxy’ u budućnosti i na Tomislavgrad te Kupres – zaključio je Pavlinović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79