Na istoj cesti stradale njene kolege: Hanka Paldum doživjela saobraćajnu nesreću

Hanka Paldum doživjela je saobraćajnu nesreću na autoputu za Zagreb prošle nedjelje, gdje je prošla bez povreda iako je automobil totalno uništen.

– Ne znam šta me natjeralo da skrenem u ogradu. Nisam tražila muziku na radiju niti sam tražila po stvarima na suvozačevu sjedištu, nego sam gledala gdje vozim. Pala mi je koncentracija i odjednom sam vidjela kako mi auto udara u lijevu ogradu, zatim u desnu pa sam se dva puta okrenula”, ispričala je to pjevačica.

Nesreću je doživjela na auto-putu A3, kraj mjesta Križ u blizini Ivanić-Grada. Išla je u Zagreb, dogovarati detalje o svom koncertu koji će početkom aprila imati u KD Vatroslav Lisinski.

– Hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu da vjerujem da sam se i ja sudarila na tom ukletom autoputu, gdje su stradali moji kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tim putem, ali to nije normalno. Vidjela sam znak Križa i kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba, smatra Paldum.

Dodaje da ju je to asociralo na krst na grobu, ali Bog ju je ipak čuvao.

– Nisam vozila brzo i bila sam vezana. Izašla sam iz smrskanog auta i odmah se zaustavio muškarac koji me pitao treba li mi pomoć. Ma kakva pomoć, ja sam imala osjećaj da sam se parkirala, a ne napravila udes”, rekla je Hanka za Alo.rs.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79