Cetinski nakon presude: Cijeli život pamtit ću tu nesreću…

Tony Cetinski je svojim Mercedesom tog kobnog dana 2017. godine oko 14 sati naletio na Kevljanina dok je ležao na cesti, te ga pregazio. Čovjek je preminuo, protiv Cetinskog su podigli optužnicu, ali oslobodili su ga.

Tony Cetinski je u utorak na Općinskom sudu u Pazinu oslobođen optužbi za prometnu nesreću u kojoj je u Rovinju  stradao Ibrahim Kevljanin (62).

Poznati pjevač nije kriv, odlučilo je Sudsko vijeće, kojim je predsjedala sutkinja Tanja Kanis Prenc.

Podsjetimo, nesreća se dogodila 3. studenoga 2017. godine u Pustoj ulici u Rovinju, nepreglednoj uličici u starom dijelu grada. Pjevač je svojim Mercedesom tog kobnog dana usred zavoja oko 14 sati naletio na Kevljanina dok je ležao na cesti, te ga pregazio.

Kevljanin je preminuo uslijed zadobivenih ozljeda, ponajprije trupa. Tony je nakon presude novinarima kazao kako mu je najviše ostalo u sjećanju taj trenutak nesreće u kojoj nije mogao ništa napraviti da ju izbjegne.

Sutkinja je rekla da je optuženik u trenutku nesreće bio trijezan te da je vozio svoje vozilo na sjedalu koje je bilo spušteno.

Međutim, dodala je da je optuženik kazao da tako prijeđe godišnje oko 100.000 kilometara te da si svaki vozač namjesti sjedalo onako kako želi, prema potrebi.

Propisno je sjedio – rekla je sutkinja te dodala da optuženik nije mogao uočiti čovjeka koji leži na cesti jer se radilo o iznenadnoj prepreci na koju nije mogao utjecati.

Cetinski: Strašno je kad nekome ne možete pomoći

Tony Cetinski dao je izjavu nakon presude.

– Trenutak u kojem nisam mogao pomoći čovjeku će mi ostati za cijeli život. Sam sudski proces ne mogu komentirati jer nisam dovoljno obrazovan da dajem izjavu. U toj uličici piše i danas ograničenje 20 na sat, a i to je previše, trebalo bi biti 10 ili 15 na sat. Tek s 18 kilometara na sat sam ga mogao vidjeti i uočiti i možda izbjeći nesreću. Ta uličica nije sigurna. Tijekom proteklog vremena imao sam dosta ljudi koji su bili na mojoj strani, ali i neke koji nisu. Emocije su mi izmiješane, a i onima dobrim i onima lošim želim da se takvo što nikad ne dogodi. Kada shvatite da niste mogli pomoći čovjeku, to je strašno – rekao je Cetinski nakon presude, prenosi 24sata

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79