Cijena povratne avionske karte od Zagreba do Mostara iznosi 119 eura

Konačno se i to desilo. Aerodrom Mostar nakon dugo vremena opet ima redovnu liniju na kojoj će Croatia Airlinesa od 3. maja vazdušnim saobraćajem povezivati Mostar sa Zagrebom.

Tako su danas u prodaju puštene i karte koje se mogu kupiti od po cijeni od 89 do 108 eura.

Karte su puštene u prodaju na web stranici Croatia Airlinesa, a za putovanje u jednom smjeru od Mostara do Zagreba bez prtljage je potrebno izdvojiti 89 eura, dok je karta za let u istom smjeru s prtljagom 108 eura.

Cijena karte od Zagreba do Mostara je skuplja za 10 eura, pa je tako za let bez prtljage potrebno izdvojiti 99 eura, a s prtljagom 119 eura, dok je cijena povratnih karata bez prtljage 119 eura.

Letovi će četvrtkom i nedjeljom polaziti u 23:00 sati iz Zagreba, s povratnom linijom iz Mostara sljedećeg jutra, tako da će stizati u Zagreb 07:00 sati, te omogućujući putnicima spajanje na letove Croatia Airlinesa za Evropu, a operacije će se nastaviti avionom Dash 8. Croatia Airlines.

Podsjećamo, aerodrom u Mostaru već dugi niz godina obara rekorde, ali one neslavne, kada je u pitanju broj posluženih putnika u godini. Tako je od početka 2023. godine sa aerodroma u Mostaru “odletjelo” svega 35 putnika.

UNA je već ranije u nekoliko navrata pisala o problematici u radu i poslovanju ovog aerodroma, i nadati se da će ponovno uvođenje linije za Zagreb značiti i konačan izlazak iz krize, koja nikome ne odgovara, pogotovo kada se uzme u obzir potencijal koji je na raspolaganju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79