Članovi grupe “Pravda za Davida” na protestima ispred RTRS-a

Članovi grupe “Pravda za Davida” okupili su se danas ispred zgrade Radio-televizije Republike Srpske.

Ozred Perduv iz “Pavde za Davida” naveo je da nijedan tekst na RTRS-u nije afirmativan u pogledu djelovanja ove grupe.

“Svi su napisani s ciljem da se grupa ‘Pravda za Davida’ što je više moguće oblati i minimizira, pa čak i da se predstavi kao prijetnja po RS. RTRS nikada od nas nije tražio niti jednu izjavu, nisu se nikada pojavili na našim pres-konferencijama osim 7. jula prošle godine kada su vjerovatno dobili dojavu od MUP-a RS da se sprema lišavanje više lica, tada je lišeno 10 lica. Vjerovatno su oečkivali neke incidente da mi napravimo. Tada je RTRS bio, a nije progovorio riječ o incidentu koji je izazvala policija”, kazao je Perduv.

Kako ja naveo, što se RTRS-a tiče, grupa za njih kao da ne postoji, piše N1.

“Ono što posebno želi da istaknem je to što je RTRS svaki put su prenosili kada je policija protiv nas podnosila prekršajne prijave. Kako je moguće da nikada niste prenijeli odluke suda i presude koje su donsili. Svi su oslobađali ljude. Niste našli shodno da to prenesete. Nerijetko ste prenosili vijesti sa portaloida, portala bez impresuma stvorenih preko noći. Onda se RTRS sakrije iza tog portaloida i prenese bljuvotine. Da li je bilo haosa u Banjaluci, državnog udara? Naravno da nije. Javno ste objavili montirane fotografije”, tvrdi Perduv.

Kako je kazao, 7. jula 2018. godine RTRS je objavio kako “se na Trgu Krajine okupljaju lica sa kriminalnim dosjeom”.

“Objavili su lične podatke ljudi”, poruka je Perduva.

On je naveo da će se “stvari promijeniti”.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79