Članovi pokreta “Levijatan” vraćeni sa Kosova: “Sine, ide tata u rat čim bude gotov PRC test”

 

Pavle Bihali ispred ultradesničarskog pokreta “Levijatan” postavio je na Twitteru snimak u kome je obavijestio pratioce da se uputio na Kosovo. Naveo je da je vraćen jer su mu na graničnom prijelazu Brnjak tražili PCR test.

– Na sjever pokrajine Kosovo i Metohija se može preći samo pješke. Sve je i dalje blokirano. I jedno upozorenje za ljude koji će se osmjeliti i skinuti svoje tange i krenuti dole jeste da na prelazu Brnjak, mi smo vraćeni, traženi su PCR testovi. Dakle, bez toga nema šanse ni da priđete – rekao je Bihali na snimku, prenosi Blic.

Bihali i drugi članovi pokreta Levijatan uputili su se na Kosovo nakon jučerašnjih nemira i zategnute situacije između kosovske policije i srpskog stanovništva kada je više ljudi ranjeno iz vatrenog oružja.

Pripadnici ovog pokreta poznati su i po svojim ekstremno desničarskim stavovima. Tako su prije nekoliko dana u Beogradu dali podršku, odnosno fizičku zaštitu, skupljanju potpisa za pomilovanje Zvezdana Jovanovića, osuđenog za ubistvo Zorana Đinđića pokrenuto od strane aktivista fondacije “Kapetan Dragan” iza koje stoji osuđeni ratni zločinac Dragan Vasiljković.

  Premijerka Srbije: Trenutno neće biti nastavljena vakcinacija građana iz regiona

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79