Članovi „škaljarskog klana“ s pištoljem krenuli u posjetu u bolnicu

Podgorička policija sinoć oko 19:30 sati ispred Kliničkog centra u Podgorici uhapsila je Marka Šakovića i Sloba Novakovića, a tragaju za Vukom Pajovićem.

Inspektori su ispred spomenute zdravstvene ustanove pronašli oružje, koje je, kako se sumnja, bježeći odbacio Vuk Pajović.

– Sumnja se da je pištolj sa 15 metaka u šaržeru odbacio Pajović, za kojim se traga. Šaković i Novaković, koji su bili s njim, privedeni su u Centar bezbjednosti Podgorica – kaže izvor crnogorskih medija.

Njih trojica navodno su naoružana krenula u posjetu Bobanu Vuksanoviću, koji je preksinoć povrijeđen u tuči u jednom podgoričkom lokalu. Inspektori ipak provjeravaju jesu li svog prijatelja krenuli da posjete s punim pištoljem.

Tragajući za Pajovićem, policija je sinoć pretresla i stan njegove sestre Anje, s kojom je obavljen informativni razgovor.

Uhapšeni Šaković, prema policijskoj evidenciji, blizak je „škaljarskom klanu“. Hapšen je više puta zbog nedozvoljenog držanja oružja, trgovine drogom…

On i njegov brat Milić Minja Šaković odslužili su zatvorske kazne zbog ubistva Miroja Baošića 2005. godine.

Pajović, za kojim podgorička policija traga, također je hapšen više puta.

Suđeno mu je zbog pokušaja ubistva Bobana Pobra Lakovića decembra 2014. na kojeg je navodno pucao da mu se osveti jer je taj Podgoričanin 30. juna te godine pucao na Radisava Gila Stanišića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79