Članovi Skupštine i Vlade KS uputili saučešće porodicama poginulih Ejubovića i Kuldije

Skupština i Vlada Kantona Sarajevo upućuju izraze najdubljeg saučešća porodicama i prijateljima direktora Srednjoškolskog centra Hadžići Selvera Ejubovića i učenika ove škole Amora Kuldije koji su juče tragično izgubili živote u teškoj saobraćajnoj nesreći.

“Tragični gubitak ovih mladih života duboko je pogodio ne samo porodice naših poginulih sugrađana, nego njihove brojne prijatelje, kolege, komšije, njihove Hadžićane kao i sve nas u Kantonu Sarajevo. Nažalost, ne postoje dovoljne riječi utjehe u bolu za izgubljenim životima. Ostaje samo da vam poručimo da iskreno suosjećamo u vašoj tuzi i nenadoknadivom gubitku”, kaže se u saučešću koju su Skupština i Vlada uputile rodbini naših poginulih sugrađana.

U teškoj nesreći poginuo direktor i učenik srednjoškolskog centra u Hadžićima

Takođe, Skupština i Vlada povrijeđenom u ovoj nesreći, žele što lakši i brži oporavak.

Podsjetimo, stravični sudar tri vozila desio se jučer na magistralnom putu M-17 u mjestu Brezovo polje kod Žepča oko 13:35 sati.

Poginuli su direktor Srednjoškolskog centra Hadžići Selver Ejubović i učenik ove ustanove Amor Kuldija. Profesoru Admiru Bašiću se ljekari bore za život, a on je teško povrijeđen i upućen je hitan apel za donaciju krvi grupe A+ u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Uposlenici škole se opraštaju od Selvera i Amora: “Tužne vijesti ne biraju ni vrijeme ni mjesto”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79