Čović: Bandić je radio i živio za svoj Zagreb, ali nije zaboravljao rodne Grude i BiH

Duboko me potresla vijest o iznenadnoj smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, kazao je ldier HDZ-a BiH Dragan Čović, saopćeno je iz HDZ-a BiH.

– U ovom teškom danu i trenutcima neizrecivog bola, teško je pronaći riječi i utješiti članove obitelji. Ljudske, domoljubne, liderske i vizionarske vrline krasile su životni put našeg Milana, a njegovim preranim odlaskom hrvatska politika i Grad Zagreb izgubili su velikog čovjeka.

Posao mu je uvijek bio na prvom mjestu. Radio je i živio za svoj Zagreb i svoje sugrađane, pri tome ne zaboravljajući svoje hercegovačko porijeklo Grude i Bosnu i Hercegovinu, koje je toliko volio, nosio u srcu i uvijek rado navratio, kako bi mu obaveze to dozvolile – naveo je Čović.

Kao predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, te u lično ime uputio je saučešće porodici Milana Bandića te svim stanovnicima Grada Zagreba.

– Neka mu je laka hrvatska zemlja! – naveo je Čovič, saopćeno je iz HDZ-a BiH.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79