Čović sa Dodikom ide na miting podrške Vučiću, zabavlja ih Bora Čorba?

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić i njegova stranka – SNS zakazali su za petak (19. april) miting Budućnost Srbije.

“Prema nezvaničnim saznanjima Danasa, mitingu SNSK prisustvovaće i ‘veliki broj Srba iz regiona’, uključujući predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika, te predstavnici nacionalnih manjina u Srbiji, kao i lider HDZ BiH Dragan Čović.”

“Cijeli skup biće sniman dronovima kako bi se pokazala masovnost podrške Aleksandru Vučiću i planirano je da se Vučić okupljenima obrati ispred Doma Narodne skupštine, što će predstavljati jasan odgovor naprednjaka na građanski protest organizovan u subotu, 13. aprila”, ističu izvori lista Danas.

Alo otkriva da će na ovom mitingu pjevati i Bora Čorba.

“Bora Čorba i ja se poznajemo mnogo godina, iako nismo uvijek bili na istoj strani. I kada smo razmjenjivali političke udarce, uvijek smo se poštovali. Hvala mu što je pristao da učestvuje na skupu”, rekao je Vučić.

Dotaknuo se i tragično preminulog Šabana Šaulića i Ace Lukasa.

“Aca i on su uvijek bili uz nas”, rekao je Vučić, prenosi Alo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79