Čović u ime hrvatskog naroda čestitao Orbanu i Vučiću pobjedu na izborima

Čović u ime hrvatskog naroda čestitao Orbanu i Vučiću pobjedu na izborima


Pobjedu Viktoru Orbanu u Mađarskoj i Aleksandru Vučiću u Srbiji među prvima je iz BiH čestitao Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH.

“Ova veličanstvena pobjeda je čvrsti dokaz povjerenja mađarskoga naroda viziji budućnosti koja se zasniva na demokršćanskim principima stranke FIDESZ koju predvodite. Uvjeren sam kako ćemo u skorijem razdoblju imati prigodu za susret kada ćemo kroz prijateljski razgovor još više učvrstiti veze naših dvaju naroda i zemalja. Uz želju za uspjehom u budućem radu, dobrim zdravljem i osobnim zadovoljstvom, primi izraze mog osobitog poštovanja”, naveo je Čović u poruci Orbanu.

Čović je Vučiću uputio čestitku u “ime hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine, u ime moje domovine Bosne i Hercegovine ali i u svoje osobno”.

“Želim uputiti najiskrenije čestitke na još jednom osvojenom predsjedničkom mandatu kao i ostvarenim izbornim rezultatima Srpske napredne stranke, s Vama na čelu, na izborima u Republici Srbiji.

Držim kako ćete ponovno ukazano snažno povijesno povjerenje građana Srbije odgovorno iskoristiti i da će ostvareni rezultat kreirati još jedan snažan mandat za uspješne političke korake Vas i Vaše stranke.

Također, vjerujem kako ćemo našu dosadašnju dobru suradnju, prijateljstvo i trajnu vezu naših domovina, Bosne i Hercegovine i Republike Srbije, još više produbiti i učvrstiti na dobrobit svih naših naroda. Uz izraze mog osobitog poštovanja, želju za uspjehom u budućem radu kao i dobrim zdravljem i zadovoljstvom u Vašem osobnom životu, srdačno Vas pozdravljam”, naveo je Čović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija