COVID ambulanta u Vrazovoj od danas počinje s radom

COVID ambulanta Centar-Vrazova i u vrijeme praznika, te subotom i nedjeljom radit će od 7.30 do 20.00 sati, saopćeno je iz press Službe Doma zdravlja

Zbog aktuelne situacije u vezi pandemije koronavirusa (COVID-19) od danas počinje raditi COVID ambulanta u prizemlju objekta Dom zdravlja Centar-Vrazova Sarajevo od 7.30 do 20.00 sati.

Kako je saopćeno, uz postojeće punktove za trijažu i testiranje, novootvorena COVID ambulanta pacijentima sumnjivim na koronavirus (COVID-19) s područja općina Stari Grad i Centar, pružat će usluge iz domena porodične medicine, uz zdravstvene usluge pedijatrijskih timova, pneumoftiziologa (ATD dispanzer za plućne bolesti), te laboratorijske i RTG pretrage.

COVID ambulanta Centar-Vrazova i u vrijeme praznika, te subotom i nedjeljom radit će od 7.30 do 20.00 sati, saopćeno je iz press Službe Doma zdravlja.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79