Čovjek iz BiH uhapšen: Ukrao alat, bakar i 600 litara rakije!

Starog policijskog znanca Selvera Šišića (41) policija iz Kozluka zatekla je u četvrtak sa ukradenim predmetima u blizini kuće koju je opljačkao u mjestu Gornji Šešak, a kasnije su otkrili da je opelješio još nekoliko kuća u tom mjestu.

Kako je saopšteno iz PU Zvornik, pronašli su ga i uhapsili policijski službenici iz Kozluka.

Šišića terete za šest krađa, a iz kuća čiji su vlasnici bili odsutni, ovaj serijski lopov krao je sve što mu se našlo pod rukom, od alata, bakra, do rakije koje je samo iz jedne kuće ukrao oko 600 litara.

“Policija ga je doslovno zatekla kako nosi bušilice, brusilice i razne alate iz jedne kuće, a kasnije je utvrđeno da je u tom mjestu pustošio sve što je mogao.

Osim alata, krao je i bakarne dijelove i rakiju, a na jednom mjestu pokidao je bakarne dijelove sa rakijskog kotla”, rekao je izvor “Nezavisnih”.

Iz PU Zvornik saopšteno je da su kod njega našli predmete koji se dovode u vezu s ovim krađama.

“Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni počinio šest krađa u prethodnom periodu, gdje je iz stambenih objekata krao razne vrste alata, alkoholno piće i bakarne predmete”, saopšteno je iz PU Zvornik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79