Crna Hronika otkriva: Admir Husarić je menadžer Pirića, blizak je vladajućoj stranci u BiH!

Kao grom iz vedra neba objavljena je informacija da je reprezentativni golman Asmir Begović prozvao N/FSBiH u noći kada je reprezetacija igrala utakmicu protiv Kuvajta u Zenici.

Ovu informaciju prenijeli su brojni svjetski mediji, a očito je pandorina kutija otvorena.

N1 televizija došla je u posjed prepiske u kojoj se jedan poznati fudbalski menadžer hvali kako je završio posao za svog klijenta, koji će, prema onome što stoji u prepisci, dobiti priliku igrati u utakmici Bosna i Hercegovina – Kostarika, meču koji je odigran 27. marta ove godine.

Portal Crna Hronika otkriva da je riječ o Admiru Husariću iz Srebrenika, mednažeru mnogih fudbalera iz Premijer lige BiH, ali i nižih liga.

Husarić je vrlo aktivan po društvenim mrežama, pa je okrio i svoju bliskost prema SDA Srebrenik, gdje je često na društvenim mrežama isticao svoje političko opredjeljenje. Tako bi Husarić, nerijetko, kada se javno saopšti spisak fudbalera koji su pozvani za reprezentativno okupljanje objavio i slogan stranke SDA: ,,Snaga naroda”.

Skandal u reprezentaciji: Golmanov menadžer kupio mjesto među Zmajevima. “Dao sam kaparu, mora igrati barem poluvrijeme”

Admir Husarić je kontrovezni nogometni menadžer koji se dovodio u vezu s više afera, a posebno je upečatljiva njegova javna objava putem društvenih mreža kada je s metkom u cijevi prijetio pripadniku navijačke skupine iz Tuzle.

Nije se Husarić libio ni napadati osobe koje ne razmišljaju isto kao on, pa je često osuđivao i javno blatio sve komentare.

Sva situacija vezana za N/FSBiH dolazi samo dan prije važne utakmice reprezentacije BiH protiv Kazahstana u Zenici. Zanimljivo da su nadležni zabranili unošenje transparenata na stadion, zbog epidemioloških mjera, a posebno se očekuje reakcija navijača na ,,prljavi veš” iznesen u javnost!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79