Crnadak: Da li je Trojka svjesno žrtvovala evropski put BiH zbog što bržeg uskakanja u fotelje?

Potpredsjednik PDP Igor Crnadak poručio je da prati prepucavanje lidera SNSD Milorada Dodika i lidera NiP Elmedina Konakovića oko toga ko koči put u Evropu.

Komentarišući na društvenim mrežama navedeni sukob, Crnadak je postavio “šest kratkih pitanja o Trojki, sa šest kratkih odgovora”.

“Da li su pri formiranju koalicije govorili da je Dodik evropejac sa kojim će uraditi sjajne stvari, hvalili ga na sva usta? Jesu. Da li su između Dodika i opozicije iz Republike Srpske izabrali Dodika, pod izgovorom da on ima 4 delegata u Domu naroda? Jesu. Da li je upravo Trojka, preko Nermina Nikšića, isporučila tog četvrtog delegata Dodiku? Jeste”, napisao je Crnadak.

On je, takođe, dao potvrdan odgovor na pitanje da li su u Trojci znali da “Dodik ne želi u Evropsku uniju i da će sve blokirati, čim postavi svoje ministre, direktore i ambasadore”.

“Da li je Trojka svjesno žrtvovala evropski put BiH zbog što bržeg uskakanja u fotelje? Jeste. Da li su spremni da priznaju grešku? Vidjećemo”, objavio je Crnadak.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79