Crnadak: Stevandićevo ponašanje pokazuje šta čeka RS ako se usvoje izmjene Krivičnog zakona

Šef Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini RS, Igor Crnadak, rekao je na današnjoj pres konferenciji da od kada postoji NSRS nikad niko nije ovako agresivno i neprijateljski nastupao prema poslanicima opozicije, kao što to radi predsjednik skupštine Nenad Stevandić.

Možda je Stevandić mogao biti silan, drzak i bahat u neka druga vremena, u nekom crvenom kombiju, prema osobama koje nisu mogle da se brane, ali prema nama neće biti, mi to nećemo dozvoliti i nikad nećemo pristati da se narodni poslanici ponizavaju i onemogućavaju u obavljanju posla koji nam je narod povjerio – rekao je Crnadak, kojem je Stevandić tokom prethodna dva dana skupštinskog zasjedanja više puta oduzimao riječ, da bi mu na kraju izrekao mjeru zabrane javljanja, te prekinuo sjednicu.

Crnadak kaže da Stevandićevo ponašanje pokazuje šta čeka RS ako se usvoji izmjena Krivičnog zakona o kriminalizaciji klevete i uvrede: progon i maltretiranje svih neistomišljenika, neki novi Goli otok, u blažem obliku.

Stara narodna izreka kaže da je mudrost znati kada treba stati, zato pozivam SNSD koaliciju da stanu sa izmjenama Krivičnog zakona, da povuku nacrt kojim se kriminalizuju kleveta i uvreda, jer je to u intetesu RS i svih njenih građana – poručio je Crnadak a piše Avaz

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79