Crnogorac izazvao udes i burne reakcije: Nemoj plakati, brate gledao sam u telefon

Na društvenim mrežama pojavio se snimak udesa dva automobila negdje na balkanskim ulicama. Nasreću, niko od učesnika saobraćajne nesreće nije povrijeđen, ali reakcije na društvenim mrežama su više nego burne.

Crnogorac koji je izazvao udes istrčao je iz svog Audija s upaljenom kamerom kako bi  provjerio je li vozač iz Opela dobro.

A onda nastaje scena kada vozač Opela izlazi i plače jer je nastala materijalna šteta na njegovom automobilu.

Reakcija vozača je opravdana jer, kako kaže, automobil je tek kupljen, ali muškarac koji sve to snima i koji je izazvao udes pokušao je utješiti utučenog čovjeka na nesvakidašnji način.

– Nemoj plakati, brate, zamislio sam se, gledao sam u telefon – pokušava objasniti vozač Audija.

– A šta uradi, sad sam ga kupio – kazao je kroz suze vozač Opela.

– Sad si ga kupio, platit ćemo ga, brate, dobro nismo poginuli, jadan. Nemoj plakati, šta je s tobom, druže, ja sam napravio štetu 20 hiljada – pokušao ga je smiriti vozač.

Na društvenim mrežama neke je ovaj video nasmijao, dok je većina njih osudila vozača Audija.

“Šta je tu smiješno, idioti”, “Jadan čovjek zbog budaletine takav stres”, “Zamislio sam se, gledao sam u telefon. Takvi voze našim ulicama”, samo su neki od komentara…

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79