Crnogorac koji predstavlja prijetnju sigurnosti BiH bit će protjeran

Služba za poslove sa strancima danas je izrekla mjeru protjerivanja sa zabranom ulaska u Bosnu i Hercegovinu na period od tri godine crnogorskom državljaninu V. Š., jer se dovodi u vezu s kriminalnim aktivnostima i predstavlja prijetnju sigurnosti BiH.

V.Š. je lociran na području Mostara i određena mu je mjera nadzora smještajem u Imigracioni centar u Istočnom Sarajevu i Služba za poslove sa strancima će preduzeti dalje mjere s ciljem njegovog udaljenja iz BiH.

Od početka 2019. godine, Služba za poslove sa strancima je izrekla mjeru protjerivanja i stavila pod nadzor deset stranaca koji predstavljaju prijetnju po sigurnost Bosne i Hercegovine.

U saradnji s partnerskim agencijama, Služba za poslove sa strancima će se i dalje odlučno suprotstavljati sigurnosnim izazovima i prijetnjama i davati puni doprinos sigurnosti BiH, saopćeno je iz te službe.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79