Čudo u Zagrebu / Je li ovo najluđa biciklistička staza?

Nova biciklistička staza koja je ovih dana “uređena” na predjelu između Vukovarske i Zelinske ulice u širem centru Zagreba pravo je čudo, kažu biciklisti, prenosi Jutarnji list.

“Ovakvu biciklističku stazu može postaviti samo netko tko u životu nije vozio bicikl. Jedna traka na cesti, a druga traka se popne i spusti preko pločnika 2 puta na 2 metra udaljenosti. Vozim ovuda svaki dan, nikad nećete vidjeti da ću se vozit kako je označeno jer nema smisla”, napisao je korisnik Tonko Bogovac na Twitteru šokiran izgledom nove staze dodajući:

“Da stvar bude gora, vidite ovu lokvu desno? E pa tko god je postavljao traku je očito nije vidio jer je traka vrlo vjerojatno postavljena ovaj tjedan, a skoro svaki dan je padala kiša! Na ovoj slici je i manja nego što inače bude”.

iz Grada Zagreba zasad nisu reagirali na ovakav, očigledan propust radnika koji su postavljali stazu, ali su radnici ponovno viđeni na istom mjestu…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79