Curica (9) preminula od ospica: ‘Moj anđeo je izgubio borbu…’

Djevojčici (9) iz Hercegovine stanje se pogoršalo u kolima Hitne između Splita i Zadra. Skrenuli su u Zadar i pokušali je spasiti u bolnici, ali bilo je kasno. Navodno je imala komplikacije nakon vodenih ospica i upale pluća.

– Znam i sigurna sam da će nas čuvati i paziti odozgo. Nebo je dobilo najljepši osmijeh. Volim te. Moj Anđeo je izgubio svoju životnu borbu – napisala je učiteljica u oproštaju od Marije R. (9) iz BiH, koja je nakon velike borbe s vremenom umrla u bolnici u Zadru.

Malo mjesto u Hercegovini pogodila je strašna tragedija. Svi žale za djevojčicom koju su iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar zbog komplikacija u liječenju poslali u Zagreb.

Djevojčicu su u nedjelju oko 12 sati vozilom Hitne pomoći uputili iz Mostara u Zagreb. Tamo ih je, kažu upućeni, čekao spreman liječnički tim. Poznanici porodice kažu da su njeni roditelji putovali u vozilu iza njih. Odjednom na autoputu, negdje između Splita i Zadra, djevojčici se stanje naglo pogoršalo. Ekipa Hitne pomoći skrenula je prema Zadru kako bi stigli u najbližu bolnicu. Unatoč silnom trudu zadarskih liječnika, koji su učinili sve kako bi joj spasili život, djevojčica je malo prije 19 sati preminula. Prema prvim informacijama, riječ je o komplikacijama koje su izazvale vodene ospice, piše 24sata.

Stali joj srce i pluća

Neslužbeno se saznaje kako je djevojčica na autoputu između Splita i Zadra pala u arest – prestali su joj raditi pluća i srce. Hitna je navodno izgubila i puno vremena tražeći put do zadarske bolnice.

 

– Vodene ospice, upala pluća i gnojna sepsa bili su uzrok smrti – kažu poznanici ove porodice, dodajući i kako je u mostarskoj bolnici sve odrađeno kako treba. Je li to i stav porodice, još uvijek nije poznato.

Iz zadarske bolnice potvrdili su da su tokom nedjelje primili djevojčicu u pratnji liječničke ekipe iz SKB-a Mostar zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

– Dežurni liječnici Objedinjenog hitnog bolničkog prijama poduzeli su sve mjere, međutim unatoč poduzetom djevojčica je preminula – kazao je dr. Edi Karuc iz zadarske bolnice.

 

 

Crna hronika / foto Privatni album/Dino Stanin/PIXSELL

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments