Cvijanović: Najvažnija je Republika Srpska, stabilnost RS-a zavisi od MUP-a

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović zahvalila je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova “za godine prednog rada na očuvanju i zaštiti Republike Srpske, njenog ustavnog poretka, ali i zaštiti svih građana i njihove imovine”.

Čestitajući krsnu slavu MUP-a Sabor Svetog arhangela Mihaila, Cvijanovićeva je, kako prenosi Srna, istakla da stabilnost Republike Srpske u velikoj mjeri zavisi upravo od MUP-a.

– Naša opšta bezbjednost zavisi upravo od spremnosti naše policije. Iz tog razloga smo čitav niz godina radili na unapređenju materijalog statusa, ali isto tako i osposobljenosti pripadnika MUP-a, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci.

Cvijanovićeva je naglasila da su pripadnici MUP-a ti od kojih zavisi mir i red, te sve ono što je važno da bi Republika Srpska mogla da gradi ekonomski bolju budućnost i da zadrži političku stabilnost.

– Svim pripadnicima MUP-a želim mirnu i stabilnu Republiku Srpsku, uspješan rad u budućnosti i svijest o tome da nam je najvažnija upravo Republika Srpska, poručila je Cvijanovićeva.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79