Cvijanović: Sumnjam da Stanivuković radi za strane službe, bruku sa bubicom treba ispitati

Predsjednica Republike Srpske, Željka Cvijanović izjavila je da je nezamisliv današnji skandal koji je izazvao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kada je na sastanak sa rukovodstvima Republike Srpske i Srbije ušao sa “bubicom”, ističući da je to blamaža i Banjaluke i njenih građana.

– Da li je u pitanju samo bruka, nepoštovanje institucija i funkcionera Srbije i Republike Srpske, ili je budalasta dječija igra spremljena za nastavak virtuelnog života gradonačelnika jer o konkretnim stvarima ništa ne zna, čemu smo danas svjedočili na sastanku sa gradonačelnikom, ili je posao obavljan za neku stranu službu, to se treba ispitati, istakla je Cvijanović.

Cvijanović je rekla da je činjenica da je tako nešto nezamislivo u ozbiljnoj komunikaciji ozbiljnih ljudi i naglasila da je to bacilo tamnu sjenu na mnoštvo lijepih današnjih događaja i dobrih planova.

Stanivuković je danas izazvao skandal u Banskom dvoru, kada je na sastanak rukovodstva Republike Srpske i Srbije ušao sa “bubicom” i pokušao da tajno snima njegov tok.

On bi možda i uspio da ostvari svoj cilja, ali je protokol uočio “bubicu” te osujetio njegov pokušaj da nedozvoljeno snima razgovor, prenosi portal ATV.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79