Cvijanović: Sve što nismo postigli sa drugima uspjeli smo sa Srbijom

Željka Cvijanović, predsjednik Republike Srpske, kaže da u saradnji sa Srbijom nema ništa loše te da je želja da se ide naprijed u razvoj.

“Posebno se zahvaljujem na strateškim projektima koje radimo sa Srbijom”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona se zahvalila Srbiji što je bila od pomoći Republici Srpskoj u teškim vremenima, ali i zato što smo zajedno definisali infrastrukturne i druge projekte.

“Razgovali smo o strateškim projektima, izgradnja autoputa od Banjaluke do Beograda, kao i da se izgradi aerodrom u Trebinju. Ulazimo u fazu izgradnje velikog energetskog projekta”, dodala je Cvijanovićeva.

Takođe je dodala da RS danas živi u okruženju u kojem od nekog ko treba da bude partner, dobija isijavanje mržnje, netrepeljivosti i nepostojanje želje za saradnju, misleći na Federaciju BiH.

“Nama treba stabilnost. Vjerujem da je možemo postići daljom izgradnjom Srpske. Sve ono što nismo postigli sa nekim drugima, mi smo uspjeli sa Srbijom. U našoj saradnji nema ničeg lošeg osim onog dobrog što donosimo našim građanima”, rekla je predsjednica RS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79