DA LI JE OVO MOGUĆE: Poslala je šefici OVU PORUKU, kad je pročitala NJEN ODGOVOR ostala je ŠOKIRANA

Poslala je šefici poruku sa ovim obavještenjem, a o odgovoru koji je uslijedio bruji Tviter.

– Noćas mi je poginuo 23-godišnji brat u saobraćajci. Neću biti u mogućnosti da radim u ponedjeljak – glasi poruka koju je radnica jedne firme u Srbiji poslala šefici.

Na to je dobila dva slova: “Ok”.

– Nije sramota izjaviti saučešće, nije obavezno, ali bez obzira na situaciju u firmi, ja mislim da je ljudski – odgovorila je na to radnica, a onda je uslijedio i odgovor šefice, u kome je konačno došlo do izjavljivanja saučešća.

Ova prepiska nedavno je osvanula na Tviteru, a komentari Tviteraša su, očekivano, oštri.

– Monstruozna neljudskost, nevaspitanje i bedastoća – samo je jedan, i to od blažih komentara koji se mogu naći na račun ove prepiske.

I zaista, toliko o odnosu prema radnicima – da je u pitanju samo ova prepiska u samo ovoj firmi, bilo bi dovoljno strašno, a još je strašnije kada pomislite da se na hiljade ovakvih poruka dnevno razmijeni u firmama širom Srbije, a da radnik nakon svake od njih može samo da se osjeća kao pokisao – i da bude srećan što je dobio taj dan koji mu, uzgred rečeno, po zakonu i pripada, prenosi Blic Žena.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments