Da li je revolt Bećirovića opravdan ili krajnje neprofesionalan i ko zadovoljno trlja ruke?

Denis Bećirović, kandidat Ujedinjene opozicije postao je predmet ismijavanja nakon što je sinoć napustio studio N1 televizije, jer mu na megdan nije došao Bakir Izetbegović.

Denis Bećirović napustio emisiju zbog Bakira Izetbegovića

Postao je predmet ismijavanja jer je sam tako želio, neko od vođa kampanje mu je savjetovao da se ko malo dijete naljuti, prozove Izetbegovića, ali i udari ispod pojasa Mirsada Hadžikadića.

Denis Bećirović je prije napuštanja emisije podlo, nekulturno i nedemokratski diskreditovao kandidaturu Hadžikadića. Kaže da je Hadžikadić Trojanski konj.

Zanimljiv je i komentar Harisa Zahiragića, savjetnika Bakira Izetbegovića, koji je rekao da su ljudi koji vode kampanju Denisu Bećiroviću zapravo Trojanski konj.

Zahiragić se naslađuje: E moj Denise, Nije ti Hadžikadić Trojanski konj, nego ti što te savjetuju i vode kampanju

Da li je SDA poslala Trojanskog konja u SDP da mu svjesno i namjerno podvaljuju glupe ideje? Tim će se pozabaviti tabor SDP-a.

Bilo kako bilo, SDA zadovoljno trlja ruke, ne zato što će ovim postupkom Bećirovića osvojiti glasove, neće, ali ih neće osvojiti ni sam Bećirović, a najzadovoljniji može biti Hadžikadić.

Bećirovićev neprofesionalni revolt može biti opravdan, jer ima još neprofesionalnijeg protukandidata koji ne osjeća odgovornost pojaviti se pred kamerama i javnosti odgovoriti na pitanja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79