Da li Netflix staje u kraj dijeljenju šifri među korisnicima: Korisnici ljuti i nezadovoljni

Netflix, popularni videoservis, nedavno je implementirao niz promjena koje su izazvale val nezadovoljstva među njegovim korisnicima.

Novi model pretplate uključuje prikazivanje oglasa i zabranu dijeljenja lozinki, što je izazvalo negodovanje među korisnicima, iako su te promjene dovele do povećanja broja pretplatnika i prihoda za tvrtku.

Kompanija je prvo ograničila novim korisnicima u Velikoj Britaniji, Kanadi i SAD-u mogućnost odabira osnovnog modela pretplate bez oglasa, a potom najavila da će taj model ukinuti i za postojeće korisnike.

Korisnicima u Velikoj Britaniji, Australiji i Kanadi, Netflix je poslao obavijesti o prestanku podrške za osnovni pretplatnički paket od 4. lipnja, s automatskim prebacivanjem na pretplatnički model koji uključuje oglase.

Iako su iz Netflixa pokušali istaknuti prednosti novog modela, koji je cjenovno povoljniji i nudi veću kvalitetu slike (1080p u odnosu na 720p) te mogućnost korištenja servisa na dva uređaja istovremeno, mnogi korisnici su izrazili svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama.

Objasnili su da su dosadašnje prednosti bez oglasnog modela, poput višeg standarda gledanja bez prekida, bile ključne za njihovo zadovoljstvo servisom.

Korisnici koji su preferirali osnovni paket bez oglasa navikli su na iskustvo bez reklama i nisu zainteresirani za prelazak na jeftiniji paket ako to uključuje kompromise poput prikazivanja oglasa.

Također, iako je novi paket jeftiniji (4,99 funti mjesečno), mnogi korisnici su spremni platiti više za standardni paket bez reklama koji košta 10,99 funti mjesečno, zbog čega su frustrirani i prijete prestankom plaćanja pretplate.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79