Da srce pukne: Andrej pokušavao da probudi iz sna umrlog oca, a sada ni njega nema više

Niš ne prestaje da žali za dvanaestogodišnjim Andrejem P. i Dejanom Ilićem ocem troje djece i poznatim sindikalistom koje je 4. januara oko 20:40 sati pokosio Audi kojim je upravljao N. S. (19) iz Beograda.

N. S. je uhapšen i branio se šutnjom. U Niš je došao sa porodicom kod bake. Nišlije pogotovo tuguju za dječakom čiji je otac umro naprsno prije dvije godine.

– Njegov otac Viktor je mlad umro. Izdahnuo je u snu, a najstrašnije je to što je upravo mali Andrej pokušavao da ga probudi tada u krevetu. To je tačno i to se zna u Nišu i zato se i prijateljima i komšijama srce cijepa kada pomislimo da tog dječaka više nema – priča za srbijanske medije jedan od prijatelja porodice odakle je mali Andrej.

Niš je užasnut ovim događajem jer je N. S. krenuo Bulevarom Medijana sa tri djevojke. To je širok bulevar, a on je vozio, prema riječima policajaca na licu mjesta, oko 180 kilometara na sat. Padala je kiša i iako je dokazano da nije pio alkohol, njemu je zbog brzine proklizao automobil tako da je bočnim zadnjim dijelom udario prolaznike na trotoaru.

 

Ovo je Beograđanin koji je Audijem usmrtio 12-godišnjaka i oca troje djece


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79