Da su sutra izbori ko bi dobio vaš glas: Bakir, Dino, Denis ili Fahrudin?!

Lider Stranke demokratske akcije (SDA) i trenutni predsjedavajući Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović najavio je jučer svoju kandidaturu za Predsjedništvo BiH na izborima 2022. godine.

Lista potencijalnih kandidata koji bi u direktan duel sa Izetbegovićem u borbi za Predsjedništvo BiH je duga ali kao najozbiljniji pominju se Denis Zvizdić, koji je nedavno napustio SDA, lider NiP-a, nekadašnji kadar SDA Dino Konaković i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić.

Izetbegović je o potencijalnoj kandidaturi Konakovića rekao da sumnja da će se kandidovati, a da će utrka sa ostalim kandidatima biti zanimljiva piše Oslobođenje,

Predizborne igre već su počele, a Oslobođenje je odlučilo opipati puls javnosti i provjeriti koga bi od navedenih kandidata iz reda bošnjačkog naroda birali da su izbori sutra:

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79