Dačić: Srbija miroljubiva zemlja, nemojte to shvatiti kao našu slabost

Predsjednik Narodne skupštine Ivica Dačić obratio se na svečanom otvaranju izložbe „Policijska brigada PJP – Slavom Ovenčana“, koju organizuje Udruženje Veterana Posebnih Jedinica Policije, povodom obilježavanja 30 godina od osnivanja PJM – PJP.

Dačić je kazao da su Posebne jedinice policije odigrale „ogromnu ulogu u najtežim godinama za naš narod koje ova generacija pamti“ i da su „bile u prvim redovima kada se branio suverenitet Srbije i kada su se branili životi naših ljudi na Kosovu i Metohiji“.

„Mi nemamo namjeru ni sa kim da ratujemo, nismo je nikada ni imali. Ali to ne znači da ćemo da se krijemo u ćošku i da svakome kome padne na pamet dozvoljavamo da ugrožava našu zemlju i naš narod“, rekao je Dačić.

On je naveo da je Srbija miroljubiva zemlja, od koje „nikome ne prijeti nikakva opasnost“, ali „neka to ne shvate kao našu slabost, naprotiv“.

“To je naš način da svima poručimo da smo dovoljno jaki i vjerni našoj Srbiji da ćemo je uvijek i u svakom trenutku braniti ako to bude potrebno”, kazao je predsjednik srbijanske skupštine.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79