Dadilja iz BiH ukrala zlato u vrijednosti oko 5.000 KM

Tijekom kriminalističke obrade dadilja je priznala krađu i izjavila da je dio zlata prodala u dvije zlatare, dok je dio koji je ostao kod nje odmah vratila.

Dadilja S. V. iz Trebinja, koja je čuvala djecu kod jedne trebinjske obitelji, pokrala je zlato iz njihove kuće. Obitelj je sve prijavila policiji u petak ujutro, izjavivši da je vrijednost ukradenog zlatnog nakita oko 5.000 maraka.

Policija je prijavu zaprimila oko 8:30 sati i odmah su izvršili očevid u kome su stekli osnov sumnje da je izvršitelj krivičnog djela S. V. Tijekom kriminalističke obrade dadilja je priznala krađu i izjavila da je dio zlata prodala u dvije zlatare, dok je dio koji je ostao kod nje odmah vratila.

U Policijskoj upravi Trebinje, čiji su policajci za svega nekoliko sati riješili slučaj, samo su potvrdili krađu i inicijale počiniteljice, navodeći da su o događaju obavijestili Okružno javno tužiteljstvo u Trebinju koje je naložilo da se izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S. V., zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa, dostavi u redovnoj proceduri.

U Policijskoj upravi Trebinje su apelirali na sve građane da dobro paze kome otvaraju vrata svoga doma i koga angažiraju po bilo kom osnovu za pomoć u kući.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79