Dalibor Mandić (36) znao adrese svih kolega, uznemiravao kolegice koje su ga se plašile!?

Dalibor Mandić

Daliboru Mandiću (36), osumnjičenom za likvidaciju radnog kolege Banjalučanina Ariela Bogdanovića (28), banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor.

Danas je u Banjoj Luci na Centralnom groblju u Vrbanji sahranjen brutalno likvidirani mladić.

U Banjaluci sahranjen Ariel Bogdanović

Prema nezvaničnim saznanjima, Mandić se neobično i čudno ponašao, zbog čega su ga se plašile ženske osobe s kojima je radio u jednoj IT kompaniji, a navodno je neke od njih uznemiravao i uhodio.

Dobro obaviješten izvor rekao je da su ga se zbog njegovog čudnog i navalentnog ponašanja najviše plašile djevojke, koje su se trudile da komunikaciju s njim svedu na radne obaveze.

“Navodno je svim radnim kolegama, s kojima zbog svog čudnog ponašanja i nije bio u prijateljskim odnosima, znao adrese. Ostaje nejasno da li je ciljano ubio Bogdanovića ili mu je on s posla ‘naišao prvi‘  i da je žrtva mogao biti i neko drugi od kolega”, rekao je izvor.

Međutim, Mandića nikada zvanično nisu prijavljivali policiji za uhođenje ili uznemiravanje, što je potvrđeno u Policijskoj upravi Banja Luka.

Prilikom ispitivanja Mandić je priznao zločin i pričao o narušenim međuljudskim odnosima na poslu, svom neslaganju i ignorisanju od strane kolega, ali i o problemima iz djetinjstva.

Za Mandića će najvjerovatnije biti zatraženo psihijatrijsko vještačenje, pišu Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79