“Daliboru bilo mu krivo što se ne kolege druže sa njim. Objavama na Facebook-u nije imao niti 1 lajk”

Dalibor Mandić (36) do detalja je isplanirao likvidaciju Ariela Bogdanovića (28), a koje je počinio sinoć u blizini Studentskog doma u Banjaluci. Mandić i Bogdanović su bili zaposleni u jednoj banjalučkoj firmi i poznavali su se, ali je ubici smetalo to što se radne kolege nisu htjele družiti sa njim.

Na svojim objavama na Facebooku Dalibor nije imao niti jedan lajk. Volio je muziku ali ljudi nisu voljeli njega. Izdvojili smo bar 7 objavljenih pjesama na njegovom Facebook profilu koje nemaju niti jedan lajk.

Otkriveni svi detalji likvidacije u BL: Mandić sve isplanirao, bilo mu krivo što se ne kolege druže sa njim?

“Upravo ta izopštenost na poslu je motiv ubistva. On je juče ranije završio na poslu i otišao je kući po ruksak u koji je stavio rezervnu odjeću, te je ponio i nož. Zatim je ruksak sakrio u kampusu i otišao da čeka Bogdanovića kada krene sa posla”

Kada je Bogdanović završio sa poslom i krenuo kući, ubica ga je pratio te ga prvi put napao kod tržnog centra.

“On je tu nasrnuo na njega i ubo ga nožem. Nesretni mladić tada pokušava pobjeći od ubice i trči prema benzinskoj pumpi. Zbog uboda je vjerovatno već bio slab i tu pada, a zatim mu prilazi Mandić i više ga puta ubada nožem, pred brojnim svjedocima”, kaže sagovornik Srpskainfo.

oto: PRINTSCREEN / YOUTUBE

Pod pratnjom policije, osumnjičeni za ubistvo mladića Ariela Bogdanovića u Banjoj Luci, Dalibor Mandić je sinoć sproveden u Okružno javno tužilaštvo.

On je nakon intenzivne policijske potrage jučer pronađen i uhapšen u kući na Starčevici gdje se krio nakon što je u banjalučkom naselju Borik na smrt izbo 28-godišnjeg mladića u blizini Studentskog doma i Nestro pumpe.

Sedam ubodnih rana

Svirepo ubistvo snimile su nadzorne kamere na kojima se vidi da mu je osumnjičeni, nakon što je mladić od iznemoglosti od prethodnog uboda nožem pao na zemlju, zadao još sedam ubodnih rana.

Nakon sinoćnjeg sprovođenja u tužilaštvo, oglasili su se iz ove pravosudne institucije rekavši da će tužilac predložiti mjere pritvora za Mandića nakon što bude ispitan.

Glasnogovornica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Maja Đaković-Vidović istakla je i to da im je Policijska uprava Banjaluka dostavila izvještaj protiv osumnjičenog Mandića zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo 28-godišnjeg muškarca.

Prijedlog za određivanje pritvora

– Na okolnosti počinjenog krivičnog djela osumnjičenog će ispitati postupajući tužilac. Nakon ispitivanja osumnjičenog postupajući tužilac će staviti prijedlog Okružnom sudu u Banjaluci za određivanje pritvora, o čemu će javnost naknadno biti obaviještena – dodala je Đaković-Vidović.

Podsjetimo, ubistvo se desilo nešto prije 20 sati, 02. decembra ove godine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79