Damir Marjanović pozitivan na koronavirus: Bezobrazni uljez se uvukao u naš mali trokut

Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Damir Marjanović pozitivan je na koronavirus. Informaciju da se virus uvukao u njegovu porodicu objavio je na Facebooku.


“Bezobrazni uljez SARS Cov-2 se uvukao u naš mali trokut Marjanovića. Moj sin je pozitivan od petka, od kada se sve troje nalazimo u izolaciji. Prve simptome sam osjetio u subotu, a evo od danas sam i zvanično pozitivan. Moja supruga i Tinova mama, heroj ovog našeg trokuta koji posljednjih 72 sata skoro i da ne spava čuvajući svoje momke, za sada je negativna i nadamo se da će tako i ostati. O simptomima ću pisati poslije, ali dovoljno je reći da je ovaj post namjerno kratak”, napisao je Marjanović.

Zahvalio se mnogima koji su ga kontaktirali, koji su mu pomogli i poslali mu poruke podrške.

“Zapisujem svako ime (a ima ih mnogo) i čim skupim malo više snage u nekom od narednih postova ću im se i javno zahvaliti, jer oni moraju znati koliko su njihove riječi i djela u proteklom vikendu značile nama troma. Borba nije gotova, ali bitke se dobivaju. Ovo definitivno nije sprint i čini se da će biti maraton. No, istrčat ćemo ga nas troje zajedno. Molim sve moje prijatelje s kojima sam bio u kontaktu protekle sedmice, bez obzira na sve distance i maske koje smo imali, da prate svoje stanje u ovoj sedmici. Idemo dalje”, poručio je Marjanović prenosi Klix.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79