Dan nakon sahrane supruga Marija objavila srceparajući status

Marko je automobilom “alfa romeo” sletio s puta i udario u stijenu.

U Trebinju je jučer na vječni počinak ispraćen Marko Anđelić (32), mladić koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći prve bračne noći i to razvozeći goste sa svadbe.

Njegova supruga Marija, skrhana bolom, pozvala je sve svoje prijatelje da se pomole za Markovu dušu jer je to jedino što je joj sada daje makar malo snage.

Tragična nesreća dogodila se u noći između subote i nedjelje u naselju Mokri dolovi, kada je Marko razvozio goste sa svoje i Marijine svadbe. Marko je automobilom “alfa romeo” sletio s puta i udario u stijenu, prilikom čega su povrede zadobili i njegovi saputnici, ali niko od njih nije životno ugrožen. Marija je, srećom, nije bila u automobilu sa njim.

Brojna rodbina, prijatelji, poznanici ali gosti koji su prethodno bili na svadbi došli su da posljednji put pozdrave Marka, a samo dan nakon sahrane Marija je objavila tužan status na svom Facebook profilu, pozivajući svoje prijatelje da spomenu Marka u svojim molitvama.

– Dragi svi, znam da neki ljudi vjeruju u Boga, a neki ne. Marko je kao pravoslavac vjerovao u život poslije smrti i zato imam molbu za sve bilo da ste vjerujući ili ne, da se pomolite za njegovu dušu da pronađe mir u Hristu Gospodu. Ne morate komentarima, ali se u srcu sjetite. To je jedino sto mi makar malo daje snage – napisala je neutješna supruga koja je sa svojim voljenim provela više godina u vezi, ali samo jedan dan u braku.

 

 

Kako su juče na sahrani ispričali Markovi i Marijini bližnji, ovaj par zatekla je zla sudbina i svi su i dalje u šoku da su prije samo nekoliko dana bili na veselju, slaveći brak dvoje mladih.

– Bili smo na toj svadbi. Nevjerovatno je koliko su bili veseli, a svadba pristojna, nije bio nijedan problem, a niko od gostiju nije bio pijan. Ne možemo da vjerujemo šta se desilo našem Marku. Za nekoliko sati od vjenčanja do smrti, kakva je to zla sudbina – rekla je jedna od zvanica na svadbi.

 

Od vjenčanja do sahrane: Trebinje u crnom, Marko izgovorio sudbonosno “DA” pa poginuo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79