“Dan tradicionalne porodice”: Djelomična obustava saobraćaja od 13 do 16 sati

Na trolejbuskim linijama za Jezero, autobuskim linijama za Jagomir, Podhrastove, Bare, Koševsko Brdo i Breku i minibuskoj liniji za Sedrenik doći će do zastoja.

Zbog održavanja manifestacije “Dan tradicionalne porodice” koja je planirana na dionici Vječna vatra-plato Parlamentarne Skupštine BIH, danas od 13 do 16 sati bit će obustavljen saobraćaj u ulicama Maršala Tita i Vrbanja, kao i u zoni raskrsnice „Marijin dvor“ koja obuhvata ulice Maršala Tita, Fra-Anđela Zvizdovića,  Zmaja od Bosne i Vrbanja.

Današnje okupljanje  dolazi kao odgovor protivnika održavanja prve Povorke ponosa koja će biti održana sutra u Sarajevu.

Besplatna Viber grupa: Upozorite vozače na policijske patrole, radare, gužve u saobraćaju, nesreće…

Zbog današnje manifestacije bit će izmijenjen režim javnog saobraćaja.

Tramvajski saobraćaj će se odvijati na relaciji Ilidža – Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola.
Autobuska linija 31e Vijećnica – Dobrinja mijenjat će polazni terminal i dijelom trasu linije, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Pofalići u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom.

Autobuska linija za Gornje Velešiće mijenjat će polazni terminal i umjesto sa Drvenije polazit će sa terminala Željeznička stanica.

Autobuske linije za Podhrastove, Bare, Koševsko Brdo i Breku mijenjat će polazni terminal i umjesto sa Doma Armije polazit će sa terminala Drvenija.

Na trolejbuskim linijama za Jezero, autobuskim linijama za Jagomir, Podhrastove, Bare, Koševsko Brdo i Breku i minibuskoj liniji za Sedrenik doći će do zastoja prilikom prolaska učesnika manifestacije, prenosi Fokus.

Prvi skup protiv povorke ponosa: Na ulice danas izlaze promotori tradicionalne porodice

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79