Danas nastavak sjednice NSRS

Bit će razmatrane preostale tačke dnevnog reda.

Narodna skupština RS nastavit će danas u Banjoj Luci sjednicu na kojoj će biti razmatrane preostale tačke dnevnog reda, među kojim je i Nacrt zakona o izmjeni Zakona o pravima boraca, vojnih invalida i porodica poginulih boraca “odbrambeno-otadžbinskog rata”.

Poslanici će razmatrati Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o predškolskom vaspitanju i obrazovanju, kao i Nacrt zakona o izmjeni Zakona o vanparničnom postupku.

Dnevnim redom predviđeno je i razmatranje Nacrta zakona o izmjeni i dopunama Zakona o tržištu hartija od vrijednosti, Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju Republike Srpske, kao i Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o investicionim fondovima.

Bit će razmatran i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o privrednim društvima i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o pčelarstvu. U prvom dijelu zajedanja poslanici su usvojili deset zakona, pet nacrta zakona i Program rada parlamenta za 2022. godinu.

Nastavak sjednice zakazan je za 12:00 sati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79