Danas posljednji ispraćaj mlade doktorice Azre Spahić

26. maja u 23:30 sati na Marijin Dvoru u Sarajevu Armin Berberović je vozeći iznad dodzvoljene brzine, pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozovle, automobilom usmrtio Azru, a teško ranio još dvije djevojke, od kojih se jednoj ljekari bore za život.

Iza Azre ostaju majka Aida, otac Goran, brat Adnan, nevjesta Nejra sa djecom kao i druga brojna rodbina i prijatelji. Dženaza će biti obavljena na gradskom mezarju Humci u 17 sati.

Zbog ove nesreće sinoć je u Sarajevu, na mjestu pogibije, održan mirni skup građana koji su izrazili žalost za još jednim ugašenim životom, a zbog divljanja nesavjesnih vozača ulicama grada.

Nastradala Azra bila je i umjetnica. “Svaki put kada se ugasi jedan mladi život teško nam bude. Njena umjetnička priča je za nas bila posebna. Imala je taj talent koji se na prvu naprosto uklapao u Mapu kulture. Ta prva slika portreta Morgana Freemana je nesto sto je ostavilo njen pečat na nas.

Pogledajte njena djela: Azra nije bila samo mlada doktorica već i umjetnica

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79