Danas sahrana četvero djece koje je Kosta likvidirao: Ispratimo ih u tišini

Četvoro djece, koje je dječak-ubica Kosta K.(13) ubio u pucnjavi u školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, bit će sahranjeno danas.

Cijela Srbija, ali i region tuguje za nastradalom djecom. Danas je posljednji ispraćaj A.Č, dječaka pred kojim je bila blistava karijera, A.B, djevojčice koja bi da nije ubijena u subotu slavila rođendan, S.N. djevojčice sa najlepšim loknama i B.A. od koje su se oprostili i njeni Nikšićani.

Juče je u Crnoj Gori proglašen dan žalosti zbog dvije tragedije koje su zadesile Srbiju prethodnih dana. Zastava na crnogorskoj ambasadi u Beogradu danima je na pola koplja.

Nikšićani se u tišini opraštaju od B.A.

– Sutra će u 14 sati na Bežanijskom groblju u Beogradu biti sahranjena B.A. (2011). Čestita staronikšićka porodica A. zaslužila je da, kad već svi Nikšićani koji imaju obavezu ne mogu da pođu i obave ljudsku, prijateljsku i građansku dužnost i izjave saučešće, Nikšić tišinom i mukom isprati malu B. na njen vječni počinak.

– Imam jednu molbu za sve nikšićke ugostitelje, jer smatram da Nikšić ima veću obavezu od ostalih gradova u Crnoj Gori. Molim vas da sutra ugasite muziku u svojim objektima. Molim vas da sutra tišinom pokažemo A. da su Nikšić i Nikšićani zajedno sa njima u neizmjernom bolu za malenom – stoji u jučerašnjoj emotivnoj objavi na Fejsbuku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79