Danas sahrana dvoje mladih stradalih kod Posušja: Posljednje zbogom Mireli Rezo i Stjepanu Jukiću

Posljednje zbogom Mireli Rezo, obitelj, prijatelji, sugrađani, izgovorit će danas, 3. januara 2021. u 12.00 sati. Pogreb će se obaviti na groblju Martića križ. Izraze sućuti obitelj prima od 11 sati u mrtvačnici.

Pogreb Stjepanu Jukiću će se također obaviti danas u 14 sati na groblju Martića križ. Izraze sućuti obitelj prima od 13 sati u mrtvačnici, piše Večernji list.

U vikendici kod Posušja prekjučer je pronađeno osam tijela mladih koji proslavljali Novu godinu. Pretpostavlja se da je uzrok smrti gušenje, ali zvaničan uzrok bit će poznat nakon istrage i obdukcije tijela.

Posljednji ispraćaj i sahrana Ivana Miličevića, Stipe Romića, Žane Pavković, Mije Soldo, Stipe Pavkovića i Marije Pavković, koji su stradali u istoj tragediji biće obavljeni sutra. Obredi počinju u 12 sati ispred crkve Svetog Ivana Krstitelja u Rakitnu, a predvodit će ih mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79