Dao oglas za ženidbu: Traži da žena nije depresivna, da rađa mušku djecu, da ne provocira

Oglas za ženidbu koji je dao jedan Vranjanac, tridesetdevetogodišnji inženjer, postao je pravi hit u tom gradu, ali i na društvenim mrežama.

U oglasu kojim je oblijepio ulazna vrata odjeljenja Zdravstvenog centra, on traži isključivo zaposlenu medicinsku sestru, koja još mora da bude visoka, lijepa, pametna, da zna da kuva i da je zdrave loze.

Javlaju se na oglas. Već sam zakazao jedan dolazak poslije radnog vremena. Javila se jedna iz Kragujevca i jedna iz Beograda – otkriva Vranjanac za TV Prva.

Budući mladoženja nije želio pred kamere jer ima previše obaveza oko kandidatkinja za brak. On je potvrdio da je inženjer mašinstva i da je dobro situiran.

Vranjanke već znaju za oglas, ali su pomalo i ljute, a Vranjanci nisu baš sigurni da postoji idealna žena.

Od buduće žene mladoženja još traži da nije depresivna, da rađa mušku djecu, da ne provocira i da živi za jednog čovjeka.

Mnoge ceduljice sa brojevima telefona su već uzete sa oglasa što znači da i u Vranju vlada interesovanje za ovu bračnu ponudu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79