“DAVID JE BIO SVESTRANO DIJETE” GRAĐANI PORUČILI DA NA TRGU KRAJINE STOJE ZBOG NAJPONOSNIJIH RODITELJA

Građani su se i večeras, 247. dan, okupili na Trgu Krajine u Banjaluci. Iako Davor Dragičević nije bio s njima, jer je otputovao u Sarajevo, zatražili su istinu i pravdu.

– Stojimo po svim uslovima, odustajanja nema zato što znamo zašto stojimo. Tražimo istinu i pravdu. Istinu koju 90 odsto znamo. Zahvaljujemo se svima koji ste uz Davora. Stojimo ovdje zbog našeg Davida, uz Davora, najponosnijeg oca, i Suzanu, najponosniju majku. Njihovo dijete je išlo na dva fakulteta i bio je svestran. Momak koji je trebao da bude budućnost ovog grada. Stajaćemo ovdje dok ne dobijemo istinu i pravdu – poručili su iz grupe “Pravda za Davida”.

Foto: Maja Bašić/RAS Srbija

Nakon toga okupljeni su otpjevali pjesmu “Klinac u getu”.

– Prošlo je 247 dana i nikom ništa. Niko da odgovara, niko da bar podnese ostavku. Do kada?! Dajte odgovore, odmah i sad! Zaboravili ste na izreku – možete kako hoćete, ali ne možete do kada hoćete. Uvijek pobjeđuju istina, pravda i dobro. U borbi za to nema sredine. Nastavljamo dalje, nema predaje – poručili su iz grupe “Pravda za Davida”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79