Davidova majka tvrdi: Prijete mi nakon jučerašnje objave, ako mi se nešto desi…

Iz entitetske policije podsjećaju da Okružno javno tužilaštvo Banja Luka vodi istragu u vezi sa tragedijom Davida Dragičevića.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) pozvali su Okružno javno tužilaštvo Banja Luka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima iznosi ime navodno odgovorne osobe!

Suzana Radanović: Ova osoba likvidirala je Davida

Mediji su jučer prenijeli da je Suzana Radanović, majka mladića Davida Dragičevića iz Banje Luke, na svom Facebook profilu, ali i na Facebook grupi Pravda za Davida, objavila status u kojem je direktno za tragediju svoga sina optužila jednog inspektora MUPRS-a.

Iz entitetske policije podsjećaju da Okružno javno tužilaštvo Banja Luka vodi istragu u vezi sa slučajem Davida Dragičevića.

-Budući da je imenovana lično prozvala pripadnika MUP-a Republike Srpske za likvidaciju, tražimo da se tužilaštvo javno očituje – naveli su u saopćenju.

Ukoliko tužilaštvo ima dokaze neka, kako dodaju, postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za krivično djelo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom.

Podsjetimo, jučerašnja objava majke Davida Dragičevića koji je likvidiran u Banjoj Luci u martu prošle godine očigledno je podigla puno prašine. Naime, ona je putem Facebooka optužila Dubravka Kremenovića, inače inspektora u Upravi za organizovani kriminal MUP-a RS, da je lično odgovoran za likvidaciju njenog sina.

“Inspektor u SUP-u BL, inače, u slobodno vrijeme likvidiraju djecu. Koliko još ovakvih djela ima na savjesti? Lično odgovoran za likvidaciju moga Davida! Gorio u paklu ti i tvoje pokoljenje”, navela je Radanović.

Ona se danas ponovo oglasila preko Facebooka gdje tvrdi da je nakon objave dobila prijetnje koje je prijavila svim važnim organizacijama.

“Poslije jučerasnje objave dobila sam prijeteće poruke o kojima su obavještene sve važne organizacije. Tako da ako mi se nešto desi…”, poručila je danas Suzana prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments