Davor Dragičević danas stiže u Bosnu i Hercegovinu, najavio još “žešću” borbu

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, danas stiže u Bosnu i Hercegovinu.

Na svom profilu objavio je fotografiju sa bečkog aerodroma uz poruku “Vidimo se uskoro”.

Kako je objavio ranije, na sarajevski aerodrom trebao bi stići u 14:20 sati. Kako je najavljeno iz grupe “Pravda za Davida“, na aerodromu će ga dočekati Banjalučani, ali i Sarajlije koji su ostali uz njega sav ovaj period.

Podsjećamo, Dragičević je otišao iz BiH 30. decembra 2018. godine nakon niza protesta na Trgu Krajine. Boravio je u Beču, ali mu je Austrija odbila azil.

Dragičević je u razgovoru za N1 poručio i to da će svoju borbu i Pravdu za Davida nastaviti još jače i žešće nego prije.

“Vidjeli smo da dvije godine i devet mjeseci, kako sam bio protjeran iz BiH, apsolutno se ništa nije dogodilo, zato što je svima u interesu da zataška ovaj slučaj. Međutim, sa mojom povratkom mnogo stvari će biti jasnije i ja sam rekao da to nikad neću dozvoliti. Sva odgovornost je na državi BiH i SIPA-i i u zaštitu mog života, moje porodice, a također odgovornost je na članovima grupe Pravda za Davida”, rekao je tada Dragičević.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79