DAVOR DRAGIČEVIĆ: STIĆI ĆE VAS ZASLUŽENA KAZNA!

Protest građana „Pravda za Davida“ zbog ubistva Davida Dragičevića održan je večeras 235. put za redom na Trgu Krajine u Banja Luci. Davor Dragičević poručio je da će svi koji su učestvovali u ubistvu njegovog sina biti kažnjeni i da nikome neće biti oprošteno.

Otac ubijenog Davida Dragičevića večeras se najprije zahvalio advokatu Ifetu Feragetu koji je gostujući na televiziji N1 rekao da je u ovom trenutku najbitnije da se vrati fokus na ubistvo Davida Dragičevića, i da nije mjesto bilo kakvim komentarima zbog raspada Međunarodnog advokatskog tima.

”Duše nemam, ali večeras mi je srce ispunjeno. Ifet Feraget je sve rekao večeras. Ne bih večeras puno govorio više, ponijele su me i emocije”, kratko je rekao Davor građanima koji su se i večeras okupili na trgu da mu daju podršku u borbi da se razriješe sve okolnosti smrti njegovog sina Davida.

Feraget je rekao da Anto Nobilo nije trebao iznositi bilo kakve detalje drugim licima, jer advokat i kada se raziđe sa strankom, nikada ne optužuje i nikada informacije ne iznosi u javnost. Ponovio je i da postoje brojni dokazi kako David Dragičević nije ubijen 18. marta ove godine.

Iz grupe Pravda za Davida podsjetili su da će UG “Pokret pravda za Davida“ raditi i slušati svoje građane i da će disati za vratom i pomno pratiti rad svih političara, jer su to ljudi koji treba da odgovaraju narodu koji ih je izabrao.

Davor Dragičević na kraju obraćanja ponovio je da je država ubila njegovog sina i da nikome ko je učestvovao u mučenju i ubistvu Davida Dragičevića neće biti oprošteno.

 

Crna hronika/RTVBN


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79