DAVOR POTRESAO REGION: “Znam ko mi je likvidirao sina, A I OTAC Slaviše Krunića zna ko stoji iza likvidacije NJEGOVOG SINA!”

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, danas je u emisiji Dan uživo na N1 kazao da je dobio informacije da mu se spremala likvidacija, te da zna ko mu je likvidirao sina i da će “ispoštovati ono što je obećao sinu na grobu”.

“400 dana je prošlo kako tražimo pravdu i istinu. Nema veze, Davidovo srce je sada na kući da ga komunalna policija ne može ukloniti, a da ga svi mogu vidjeti. Ja sam svjestan protiv koga sam krenuo i ići ću do kraja, kako god završilo. Ne budu li oni završili kako treba, vratiću se i ja završiti”, kazao je Davor Dragičević i dodao:

“Apsolutno se vidi ko stoji iza likvidacije mog djeteta.

“Ja Slavišu Krunića znam, to je jedan divan čovjek i gospodin. Izražavam saučešće njegovoj porodici i prijateljima. Njegov otac zna dobro ko stoji iza likvidacije njegovog sina”, dodao je Davor Dragičević.

Dragičević je kazao da je dobio informacije da mu se sprema likvidacija.

“Dobio sam informacije da mi se spremala likvidacija. Oni su rekli: Ne budu li preduzeli nešto, likvidirat će i njih i njihove porodice. Ako vam jedan inspektor koji je učestvovao u likvidaciji Davida može imati 2-3 stana, auta, sa platom od 1.000 KM onda je sve jasno”, kaže Dragičević.

“Ja sam od prvog dana stao onako kako ja znam. Ja nisam ni političar, ne pravim kompromise. Što sam morao se skloniti, morao sam. Ono što sam obećao sinu na grobu moram ispoštovati, na bilo koji način”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments