DEMANTI na izjave sagovornika iz OŠ „Dositej Obradović“ Doboj

Nakon što smo na Fejsbuk stranici proslijedili video-prilog BN televizije vezano za slučaj nestalog, potom nađenog u beživotnom stanju, Ahmeda Hidića (15), učenika 9. razreda JU OŠ „Dositej Obradović“ Doboj, u komentarima smo dobili niz poruka koje možete pogledati u komentarima, pomenutog fejsbuk članka.

 

Crna-Hronika.info

Kod Kamenoloma u Doboju pronađeno je beživotno tijelo petnaestogodišnjeg dječaka A. H (15), učenika Osnovne škole "Dositej Obradović" Doboj.Više informacija na linku: http://bit.ly/2VTta5PVideo: BN Tv

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Freitag, 19. April 2019

 

U transkriptu iz komentara navodimo iznesene činjenice koje se ne poklapaju sa izjavama iznesenim u video-prilogu, od strane sagovornika u JU OŠ „Dositej Obradović“ Doboj. U komentarima se prenose poruke od tetke tragično nastradalog dječaka Ahmeda i njen odgovor na video-prilog RTV BN. Takođe se može vidjeti pisanje Zerina, saučesnika potrage, koji takođe demantuje sagovornike osnovne škole. Poruke prenosimo u izvornom obliku prenosi portal GraniceDoboja.

 

“Konstatovan je rascjep pluća, jetre i slezine, zatim lomovi rebara, prelom kostiju karlice, lijeve natkoljenice. Spolja su konstatovane oguljotine i krvni podlivi. Sve povrede su tipične za pad sa visine”, kazao je Curkić.

Dječak koji se u srijedu požalio na glavobolju oko 16.30 je otišao iz škole, a zatim se zaputio na vrh litice kamenoloma u blizini željezničke stanice, gdje su kasnije pronađeni njegova jakna i školska torba.

Višečasovna potraga za njim okončana je pronalaskom tijela u podnožju kamenoloma kasno naveče.

O njemu su u Osnovnoj školi “Dositej Obradović” imali samo riječi hvale, kako školski drugari, tako i nastavnici.

“Strašan šok za sve, strašan gubitak, šta je uopšte dovelo do svega toga, ne znam”, kazala je Dajana Desnica, nastavnica muzičke kulture, dok je razrednica Dara Pašić rekla da je bio prihvaćen, raspoložen i veseo.

“Sve je bilo u najboljem redu, tako da sam šokirana. Zaista ne znam šta bih rekla više”, priča Pašićeva prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments